Over RoyalFeed Holland

RoyalFeed Holland is wereldwijd  specialist in de markt van biggenvoeders

Specialist

Met onze jarenlange ervaring in biggenvoer geven wij vakkundig advies.

Passie

Wij zijn gedreven om het leven van biggen te verbeteren met goede voeding.

Persoonlijk

Wij komen graag bij u langs om met u mee te denken hoe wij u kunnen helpen.

Passion for piglets

Unieke formule door uitsluitende focus op jonge biggen

Door haar jarenlange expertise in de markt van biggenvoeders heeft RoyalFeed een uniek concept biggenmelken en voeders ontwikkeld dat tot de besten in de markt behoort. RoyalFeed is  specialist voor de specialist, omdat zij zich uitsluitend focust op de ontwikkeling en productie van biggenvoeders tijdens de kraamstal- en speenfase.

De biggenmelken en voeders van RoyalFeed maken het verschil in de markt. Kenmerkend is het relatief lage percentage biggensterfte (uitval). Daarnaast wordt het verschil gemaakt door gereguleerde en gelijkmatige groei van de toom met als resultaat een homogeen speengewicht van de biggen.

Wie zijn wij

Even voorstellen

De drijvende kracht achter RoyalFeed is Eddy Brons. Eddy heeft als ondernemer jarenlange ervaring in de markt van biggenvoeders en is gespecialiseerd in productontwikkeling, advies en voorlichting.

Gedreven vanuit de missie “Passion for piglets” is RoyalFeed een toonaangevende speler in de markt van biggenvoeders.

Eddy Brons

Eddy Brons

Onze klanten

De specialist voor de zeugenhouderij

Zeugenhouderijen vinden in RoyalFeed de beste partner. Via veevoerbedrijven, integraties en/of importeurs  worden de producten afgezet bij de eindklanten. Zeugenhouderijen kiezen voor de producten van RoyalFeed, niet alleen vanwege de beste kwaliteit, maar ook vanwege het vakkundig advies. Door uitsluitend de focus te leggen op de biggenmarkt is RoyalFeed  specialist voor de zeugenhouderij.

Onze missie

Passion for piglets

Gedreven vanuit de missie “Passion for piglets” is de aanpak van RoyalFeed eenvoudig. Deze kenmerkt zich door specialisatie en continue aandacht voor big en boer. Door zich uitsluitend te richten op de ontwikkeling, innovatie en productie van biggenmelken en voeders, is RoyalFeed dé specialist voor de zeugenhouderij. RoyalFeed heeft niet alleen de beste producten, maar geeft ook vakkundig advies en voorlichting.

Deze aanpak zorgt voor producten met het laagste percentage biggensterfte (uitval) en het hoogste speengewicht. Kortom, maximaal rendement voor de boer, gedreven vanuit de missie “Passion for piglets”.

Getest & Gekeurd

Veiligheid voor gezonde biggen

Alle producten zijn samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsgrondstoffen en worden geproduceerd volgens GMP+ richtlijnen.

Telefoon

+31  6 55 172 172

Email

info@royalfeed.nl

Adres

Stockholmweg 3
3771 NJ Barneveld
Passion for piglets?

Neem contact met ons op!